Diabetes; een fulltime job! En of je nu graag wilt sporten om af te vallen of gewoon om sterker te worden, diabetes kan het je daarbij soms flink lastig maken. Sporten kan namelijk een goede regulatie bevorderen, maar om te kunnen beginnen met sporten is een goede regulatie juist van belang. ‘Tja, en nu?’ hoor ik je al denken. Het klinkt wat tegenstrijdig en zo dacht ik er eerst ook over. Maar door rekening te houden met zowel de bloedsuikers, de voedingsinname en het insulinegebruik van voor, tijdens en na het sporten, kan ik je uit ervaring vertellen dat ik er aardig grip op heb gekregen! En daar kan ik jou door middel van Personal Training, ook bij helpen!

Samen zullen wij aan de hand van een kennismakingsgesprek, een intakegesprek en een aantal testen een doel stellen. Aan de hand van Personal Training en indien gewenst, een op maat gemaakt voedingsschema door voedingsadviesbureau C. Appel, gaan wij er samen aan werken jouw doelstelling te bereiken!

Plan een GRATIS kennismakingsgesprek met mij of neem contact met mij op voor meer informatie.

Geopend

Di, Wo, Do
9:00 – 21:00
Za
9:00 – 12:00

Informatie

Privacy
KvK:77697642
Realisatie: www.kevinknops.nl

Bezoekadres

Dynamic Motion
Tramweg 25
3255 MB Oude-Tonge